schutten_header
Samen vinden we altijd een oplossing
 
‘Brand verwoestte onze bedrijfsloods.’
 

Opstal

Door brand, water of een aanrijding kunt u schade lijden aan uw opstal. Wij schakelen onze bouwkundige experts in om de geleden schade vakkundig te beoordelen.

 
‘Het regende zo hard! Door lekkage is ons boxspringbed veranderd in een waterbed.’
 

Inboedel

Door oorzaken van buitenaf kunt u schade krijgen aan uw inboedel. Waar nodig schakelen wij deskundigen in op gebied van elektronica, antiek, kunst en meubilair. Wij maken een weloverwogen waardebepaling van de schade aan uw inboedel.

 
‘De vrachtwagen met oplegger reed zo onze winkel binnen. Er is niets meer over van de toonbank, de kassa en de goederen die voor en achter de toonbank stonden.’
 

Inventaris goederen

Door schade aan uw bedrijf kan er schade ontstaan aan uw inventaris en aan de goederen die u levert. Schutten Expertise stelt samen met u de schade aan uw goederen en inventaris vast. Daarnaast beoordeelt hij met u of u extra voorzieningen nodig heeft om uw bedrijf weer zo snel mogelijk operationeel te krijgen.

 
‘Het gaat maanden duren voor we weer open kunnen.’
 

Bedrijfsmatig

Door een geleden schade kan uw bedrijfsvoering tijdelijk stil komen te liggen. Hierdoor loopt u omzet mis. Dit kan bij grote schades tot faillissement leiden. Schutten Expertise onderzoekt samen met u alle mogelijkheden om uw bedrijf zo snel mogelijk weer te laten draaien. Hierbij kunt u denken aan vervangende bedrijfsruimte, huren van machines, maar ook aan druk houden op de herstelwerkzaamheden. Nadat de bedrijfsvoering weer op het oude niveau is, berekenen wij de definitieve schade.